Stuur ons een mailtje!
hallo@radiokadee.be

Radio Kadee altijd en overal

Je kan Radio Kadee via verschillende kanalen ontvangen, en dit 24u op 24u, zeven dagen op zeven en wereldwijd.

Luisteren kan via je computer, maar ook via een zogenaamde Wi-Fi- of internet-radio. Ook op iTunes en Sonos-systemen, en zelfs op Proximus TV vind je Radio Kadee terug. We hebben ook onze eigen app, zo kan je luisteren via je smartphone of tablet. Of die van papa of mama! ;-)
Staat Radio Kadee nog niet in de lijst van jouw internetradio of streamplayer? Laat het ons dan weten. Dan nemen wij graag contact op met de fabrikant van jouw toestel om dit in orde te brengen.

De mogelijkheden

www.radiokadee.be

Het volstaat om bovenaan rechts, in het wolkje, op "luister live" te klikken. Er opent dan een nieuw venstertje met onze radiospeler erin. Radio Kadee begint onmiddellijk te spelen!

in de lijst of manueel via live.radiokadee.be

Je vindt Radio Kadee terug in de lijst van de meeste Wi-Fi- en internet-radio's. Staat Radio Kadee nog niet in de lijst van jouw internetradio of streamplayer? Laat het ons dan weten. Dan nemen wij graag contact op met de fabrikant van jouw toestel om dit in orde te brengen. Als je toestel toelaat om manueel stations toe te voegen, kan je dat doen met deze gegevens:

Stream-link: http://live.radiokadee.be
Poort: 80

Google Play Store

Via onze Android app kan je altijd en overal naar Radio Kadee luisteren. Download hem nu voor Android! iPhone-gebruikers kunnen luisteren via http://m.radiokadee.be.

kies voor Radioline en selecteer Radio Kadee uit het aanbod

Gebruikers van Proximus TV kunnen Radio Kadee beluisteren via hun televisie. Start op de Proximus TV decoder de Radioline app. Je vindt ons daar terug in het aanbod.

Je vindt Radio Kadee terug in het aanbod

Ook via iTunes en Sonos kan je Radio Kadee beluisteren. Je vindt ons daar terug in het aanbod.

Contact